KEDVES LÁTOGATÓ! ÜDVÖZLÖM ÖNT! NEVEM

Saját fotó
Lakhelyem: Szigetmonostor és Tura, Pest megye, Hungary
Nyugdíjas vegyészmérnök vagyok, aki öregségére a természetben (és a fotózásban) leli örömét. Hogy miért? Az okot legkedvesebb költőm, Áprily Lajos csodálatosan szedte versbe. "Ámulni még, ameddig még lehet,/ amíg a szíved jó ütemre dobban,/ megőrizni a táguló szemet,/ mellyel csodálkoztál gyerekkorodban./ Elálmélkodni megszokottakon:/ az andezitre plántált ősi váron,/ virágokon, felhőkön, patakon,/ az azúrban kerengő vadmadáron,/ a csillagon, ha végtelen terek/ hajítják át a késő-nyári égen./ S ámulva szólni: Most voltam gyerek./ S vén volnék már – s itt volna már a végem? /" ( Remélem, hogy lesz még időm a természet néhány csodájának felfedezésére.)

2011. augusztus 10., szerda

Üzekedés

 Végre sikerült! Nem is szaporítom a szót, beszéljenek inkább a képek...














9 megjegyzés:

  1. Gratulálok! Kitűnő képsorozat!

    VálaszTörlés
  2. ÉN MEGMONDTAM ELŐRE!!! :))))
    Igazán megérdemelted ezt a lehetőséget a természettől a kitartásod után! Pazar a sorozat, igazán remekül éltél az elkapott pillanattal! Nagyon tetszik és GRATULÁLOK!

    VálaszTörlés
  3. Próféta voltál...Miklós! Köszönöm szépen.

    VálaszTörlés
  4. Gratulálok!Én voltam a negatív,a kesergő,erre ma nekem is összejött!Már feladtam volna,de a tegnapi kommented:"Jó hír:ma sikerült"újra megmozdított!Képek holnap!(remélem)

    VálaszTörlés
  5. Én is gratulálok, ritkán látható jelenetek lettek megörökítve. A sok cserkelés meghozta a gyümölcsét.

    VálaszTörlés
  6. Gábornak: örülök, hogy mozgósítottalak és kíváncsian várom a képeidet!

    VálaszTörlés
  7. Péternek: Köszönöm. Igaz, hogy sok munka van benne, de szerencse nélkül nem ment volna. A szép, virágos környezetért külön hálás vagyok a sorsnak.:)

    VálaszTörlés