KEDVES LÁTOGATÓ! ÜDVÖZLÖM ÖNT! NEVEM

Saját fotó
Lakhelyem: Szigetmonostor és Tura, Pest megye, Hungary
Nyugdíjas vegyészmérnök vagyok, aki öregségére a természetben (és a fotózásban) leli örömét. Hogy miért? Az okot legkedvesebb költőm, Áprily Lajos csodálatosan szedte versbe. "Ámulni még, ameddig még lehet,/ amíg a szíved jó ütemre dobban,/ megőrizni a táguló szemet,/ mellyel csodálkoztál gyerekkorodban./ Elálmélkodni megszokottakon:/ az andezitre plántált ősi váron,/ virágokon, felhőkön, patakon,/ az azúrban kerengő vadmadáron,/ a csillagon, ha végtelen terek/ hajítják át a késő-nyári égen./ S ámulva szólni: Most voltam gyerek./ S vén volnék már – s itt volna már a végem? /" ( Remélem, hogy lesz még időm a természet néhány csodájának felfedezésére.)

2010. szeptember 19., vasárnap

Esőcseppek

Esik, esik, napok óta esik. Már unalmas. Nem fotózásra való idő, hacsak nem éppen esőcseppeket akarsz fényképezni. Egyes növények levelein, virágokon és pókhálók fonalain ideig-óráig még megtalálod őket.









8 megjegyzés:

  1. Varázslatosan szépek!!!!Gratulálok!!

    VálaszTörlés
  2. Mammka, kata, köszönöm, hogy tetszettek a képek.

    VálaszTörlés
  3. Most néztem meg az esőcseppeket, az első átnézéskor elkerülte a figyelmemet. Nagyon jók a fotók, profi munka! Vakut én nem próbáltam, mert túl közelről fotóztam.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kissé megkésve vettem csak észre a hozzászólásodat kedves Jenő. Köszönöm!

      Törlés
  4. Gyémánt cseppek , gyönyörűek!

    VálaszTörlés
  5. Gyémánt cseppek gyönyörűsége

    VálaszTörlés