KEDVES LÁTOGATÓ! ÜDVÖZLÖM ÖNT! NEVEM

Saját fotó
Lakhelyem: Szigetmonostor és Tura, Pest megye, Hungary
Nyugdíjas vegyészmérnök vagyok, aki öregségére a természetben (és a fotózásban) leli örömét. Hogy miért? Az okot legkedvesebb költőm, Áprily Lajos csodálatosan szedte versbe. "Ámulni még, ameddig még lehet,/ amíg a szíved jó ütemre dobban,/ megőrizni a táguló szemet,/ mellyel csodálkoztál gyerekkorodban./ Elálmélkodni megszokottakon:/ az andezitre plántált ősi váron,/ virágokon, felhőkön, patakon,/ az azúrban kerengő vadmadáron,/ a csillagon, ha végtelen terek/ hajítják át a késő-nyári égen./ S ámulva szólni: Most voltam gyerek./ S vén volnék már – s itt volna már a végem? /" ( Remélem, hogy lesz még időm a természet néhány csodájának felfedezésére.)

2010. november 3., szerda

Bence tarolt

Máté Bence felülmúlhatatlan. A Természettudományi múzeumban megnyílt kiállítás az ő sikereiről szólt, különösen, mert a WPY világversenyének megnyerése miatt is tegnap köszöntötte őt a "szakma".Személy szerint is kedvencem ez a tehetséges fiatalember, már évekkel ezelőtt felfigyeltem egyedülállóan bravúros képeire. Gyanítom, hogy a jövőben még további sok szép siker vár majd rá úgy a hazai, mint a nemzetközi versenyeken.

Jómagam annak örülhettem, hogy egy képpel szerepelek a kiállításon és az albumban...... és pár másodpercig az óriás kivetítőn is feltűnt az "Őzek a hóban" jobbik fele. :)

11 megjegyzés:

 1. Gratulálok! Ahhoz, hogy ilyen nemes ellenfél vagy és nem a megszokott magyar vircsaftban dicsérted a nyertest. Másrészt a Te tehetségedhez! Büszke vagyok Rád! De gondolom, ezt már lassan meg is unod ennyi idő után! :xx

  VálaszTörlés
 2. Ó, nagyon köszönöm, kedves tőled.

  VálaszTörlés
 3. Én is gratulálok az elismeréshez! A fotód még monitoron keresztül nézve, kicsiben is lenyűgöző!

  VálaszTörlés
 4. Igazán örülök, hogy tetszik.Köszönöm.

  VálaszTörlés
 5. SZÍVBŐL GRATULÁLOK!
  A beválogatott képed mesés, szó szerint és annyira lírai a visszafogott színeivel! Örülök, hogy szinte már "bérelt" helyed van a válogatásokban, megérdemled!

  Vacskamatinak: itt láthatod nagyobban is:
  http://szaboendrefotonaploja.blogspot.com/2010/06/varatlan-orom.html

  VálaszTörlés
 6. Kedves Róbert és Stiglinc!
  Mindkettőtöknek köszönöm a megtisztelő méltatást!

  VálaszTörlés
 7. Ezúton is gratulálok az "Őzek a hóban című fotódhoz, és köszönöm a jó felbontású változatot! A követőkbe még mindig nem sikerült bejutnom!
  Üdv.: Jenő

  VálaszTörlés
 8. Jenőnek: köszönöm a gratulációt.Nem értem, hogy miért nem sikerül regisztrálnod.

  VálaszTörlés
 9. Örülök, hogy kis országunk ismét büszkélkedhet egy immáron világszerte ismert és elismert emberrel!

  VálaszTörlés