KEDVES LÁTOGATÓ! ÜDVÖZLÖM ÖNT! NEVEM

Saját fotó
Lakhelyem: Szigetmonostor és Tura, Pest megye, Hungary
Nyugdíjas vegyészmérnök vagyok, aki öregségére a természetben (és a fotózásban) leli örömét. Hogy miért? Az okot legkedvesebb költőm, Áprily Lajos csodálatosan szedte versbe. "Ámulni még, ameddig még lehet,/ amíg a szíved jó ütemre dobban,/ megőrizni a táguló szemet,/ mellyel csodálkoztál gyerekkorodban./ Elálmélkodni megszokottakon:/ az andezitre plántált ősi váron,/ virágokon, felhőkön, patakon,/ az azúrban kerengő vadmadáron,/ a csillagon, ha végtelen terek/ hajítják át a késő-nyári égen./ S ámulva szólni: Most voltam gyerek./ S vén volnék már – s itt volna már a végem? /" ( Remélem, hogy lesz még időm a természet néhány csodájának felfedezésére.)

2012. december 29., szombat

A hó végén

Elment a hó, elmúlt a hónap és legutóbbi jelentkezésem óta nem sok újdonságról számolhatok be. Jobbak híján az alábbi néhány képpel zárom ezt az évet.


















10 megjegyzés:

  1. Itt is elolvadt a hó, ma ezerrel sütött a Nap. Nagyon szép, fajokban változatos sorozattal zárod az évet. Köszönöm szépen a jókívánságodat és hasonlóan boldog új esztendőt kívánok - természetesen a korábban megállapodott havas januári kezdéssel :)

    VálaszTörlés
  2. Lesz még hó januárban szerintem, nem kell aggódni. Szép ez a búcsúzó sorozat és számos madárfajt mutat be.

    VálaszTörlés
  3. Szép fotókkal zártad az évet. A 7-8. és 14. nagyon tetszik. Érdeklődve várom az új évi fotóidat is. :)

    VálaszTörlés
  4. Jobbak híján?Nem kell ennél jobb!
    Boldog Újévet kívánok!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :)Mindketten tudjuk, hogy lehet ezeknél jobb. Köszönöm és viszont kívánom!

      Törlés
  5. Szépek a fotóid mint mindig!

    VálaszTörlés