KEDVES LÁTOGATÓ! ÜDVÖZLÖM ÖNT! NEVEM

Saját fotó
Lakhelyem: Szigetmonostor és Tura, Pest megye, Hungary
Nyugdíjas vegyészmérnök vagyok, aki öregségére a természetben (és a fotózásban) leli örömét. Hogy miért? Az okot legkedvesebb költőm, Áprily Lajos csodálatosan szedte versbe. "Ámulni még, ameddig még lehet,/ amíg a szíved jó ütemre dobban,/ megőrizni a táguló szemet,/ mellyel csodálkoztál gyerekkorodban./ Elálmélkodni megszokottakon:/ az andezitre plántált ősi váron,/ virágokon, felhőkön, patakon,/ az azúrban kerengő vadmadáron,/ a csillagon, ha végtelen terek/ hajítják át a késő-nyári égen./ S ámulva szólni: Most voltam gyerek./ S vén volnék már – s itt volna már a végem? /" ( Remélem, hogy lesz még időm a természet néhány csodájának felfedezésére.)

2012. december 25., kedd

Zúzmara

6 megjegyzés:

 1. Azta, ilyen vastag zúzmarát az idén még nem láttam. Ezen már szánkózni is lehetne.:-) Látványos részleteket ragadtál ki, remek képek!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Előző nap még szebb volt, csak akkor nem értem rá fényképezni. Néha érdemes a részletekbe is bepillantani. :)Köszönöm.

   Törlés
 2. Szeretem a zúzmarás fotókat. Az utolsó kép a kedvencem lett. :)

  VálaszTörlés
 3. Szemet gyönyörködtető sorozat. Én az idén már összefutottam ilyen szép zúzmarával - egyik reggel munkába menet, de akkor sajnos nem volt nálam a gép.

  VálaszTörlés
 4. Általában így van ez sajnos. Csak a hozzám hasonló nyugdíjas teheti meg, hogy rögtön szalad a gépért, ha valami szépet lát. :)

  VálaszTörlés