KEDVES LÁTOGATÓ! ÜDVÖZLÖM ÖNT! NEVEM

Saját fotó
Lakhelyem: Szigetmonostor és Tura, Pest megye, Hungary
Nyugdíjas vegyészmérnök vagyok, aki öregségére a természetben (és a fotózásban) leli örömét. Hogy miért? Az okot legkedvesebb költőm, Áprily Lajos csodálatosan szedte versbe. "Ámulni még, ameddig még lehet,/ amíg a szíved jó ütemre dobban,/ megőrizni a táguló szemet,/ mellyel csodálkoztál gyerekkorodban./ Elálmélkodni megszokottakon:/ az andezitre plántált ősi váron,/ virágokon, felhőkön, patakon,/ az azúrban kerengő vadmadáron,/ a csillagon, ha végtelen terek/ hajítják át a késő-nyári égen./ S ámulva szólni: Most voltam gyerek./ S vén volnék már – s itt volna már a végem? /" ( Remélem, hogy lesz még időm a természet néhány csodájának felfedezésére.)

2011. október 17., hétfő

Őszi levelekKészítettem pár őszi hangulatképet, de rájöttem, hogy a tavalyiak sokkal jobbak voltak. Akkor meg minek mutogassam őket?
Itt vannak a 2010-es képeim, ha valakit érdekel... http://szaboendrefotonaploja.blogspot.com/2010/10/ragyogo-hervadas.html

10 megjegyzés:

 1. Ez most idei, vagy tavalyi? Mindenesetre tetszik nekem!

  VálaszTörlés
 2. Ez egy az ideiek közül, amiben talán van még egy kis plusz. :)

  VálaszTörlés
 3. .. ez nagyon szép Endre! Ne add fel, itt lesz az ősz még egy darabig :)

  VálaszTörlés
 4. Köszi Miklós! Majd még igyekszem. :)

  VálaszTörlés
 5. Ez téma nekem is kedves,kár,hogy hétvégére elmegy anap,bocs,dekiugrottaspacegomb!Szóval,a,fekete,háttér,adja,a,pluszt!Nagyon,szép!

  VálaszTörlés
 6. Köszönöm Gábor! Azért lesz még napos szép őszi idő.

  VálaszTörlés
 7. Megtisztelsz, ha komolyan gondolod. Köszönöm!

  VálaszTörlés
 8. Valóban gyönyörű és valóban falra való... Pusza!

  VálaszTörlés