KEDVES LÁTOGATÓ! ÜDVÖZLÖM ÖNT! NEVEM

Saját fotó
Lakhelyem: Szigetmonostor és Tura, Pest megye, Hungary
Nyugdíjas vegyészmérnök vagyok, aki öregségére a természetben (és a fotózásban) leli örömét. Hogy miért? Az okot legkedvesebb költőm, Áprily Lajos csodálatosan szedte versbe. "Ámulni még, ameddig még lehet,/ amíg a szíved jó ütemre dobban,/ megőrizni a táguló szemet,/ mellyel csodálkoztál gyerekkorodban./ Elálmélkodni megszokottakon:/ az andezitre plántált ősi váron,/ virágokon, felhőkön, patakon,/ az azúrban kerengő vadmadáron,/ a csillagon, ha végtelen terek/ hajítják át a késő-nyári égen./ S ámulva szólni: Most voltam gyerek./ S vén volnék már – s itt volna már a végem? /" ( Remélem, hogy lesz még időm a természet néhány csodájának felfedezésére.)

2011. október 31., hétfő

Az ősz szebbik arca

Mielőtt beáll a tartósan csúf idő élvezzük még kicsit a napsugár melegét és az őszi színek tobzódását!

8 megjegyzés:

 1. Gyönyörű hangulatfestmények! ;) Az ötödik a kedvencem. Lehetne őt is a falra?

  VálaszTörlés
 2. Gyönyörűek a színes falevelek! Most jöttem vissza vidékről. A Csereháton és az M3-as mellett is ezer színben pompáztak a bokrok a fák. Csak sokan voltak az utakon azt is kellett néha figyelnem :) A rázoommolós játékos képeid még mindig tetszenek :)

  VálaszTörlés
 3. Ilyenkor kell az erdőt járni! Egyébként a robogó autóból is lehet ám fényképezni! :) Én már megpróbáltam, majd mutatom, csak előbb egy másik játék eredményét osztottam meg. Lásd a következő bejegyzést!

  VálaszTörlés
 4. Ezeket a nagyszerű fotókat a kerek Mátra-fotók után néztem meg, úgyhogy nem ismétlem, hogy az ősz nagyon jó fotótémákat kínál!
  Nekem az utolsó kép tetszik a legjobban!

  VálaszTörlés
 5. Kedves évszakom és idén igazán szép.

  VálaszTörlés
 6. Fogadjunk, hogy a 4. és 5. képnél Te állítottad "sorba" a leveleket:-))))))

  VálaszTörlés
 7. :) Nem én, hanem a szél és patak sodra.

  VálaszTörlés