KEDVES LÁTOGATÓ! ÜDVÖZLÖM ÖNT! NEVEM

Saját fotó
Lakhelyem: Szigetmonostor és Tura, Pest megye, Hungary
Nyugdíjas vegyészmérnök vagyok, aki öregségére a természetben (és a fotózásban) leli örömét. Hogy miért? Az okot legkedvesebb költőm, Áprily Lajos csodálatosan szedte versbe. "Ámulni még, ameddig még lehet,/ amíg a szíved jó ütemre dobban,/ megőrizni a táguló szemet,/ mellyel csodálkoztál gyerekkorodban./ Elálmélkodni megszokottakon:/ az andezitre plántált ősi váron,/ virágokon, felhőkön, patakon,/ az azúrban kerengő vadmadáron,/ a csillagon, ha végtelen terek/ hajítják át a késő-nyári égen./ S ámulva szólni: Most voltam gyerek./ S vén volnék már – s itt volna már a végem? /" ( Remélem, hogy lesz még időm a természet néhány csodájának felfedezésére.)

2013. szeptember 28., szombat

Egy kis Balaton

Pár nap kikapcsolódás Keszthelyen, kettesben a feleségemmel. Jó ételek, italok, meghitt séták a langyos őszi napsütésben, gyönyörködés a kedves tájban és egy kevés fotózás is. Hogy mit fényképeztem? Hát persze, hogy madarakat! :)4 megjegyzés:

 1. A fotózás jó "fűszer" a családi kirándulásokhoz, főleg ha van kedvenc fotótéma is. Szépek a balatoni madarak.:-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, ez a fotózás csak "hab volt a tortán" és a képek is csak melléktermékei egy szép őszi programnak. Köszönöm a hozzászólásodat.

   Törlés
 2. Szokás szerint csodaszépek a madárfotóid! Különösen a 4., 7. és 8. tetszik nagyon!

  VálaszTörlés