KEDVES LÁTOGATÓ! ÜDVÖZLÖM ÖNT! NEVEM

Saját fotó
Lakhelyem: Szigetmonostor és Tura, Pest megye, Hungary
Nyugdíjas vegyészmérnök vagyok, aki öregségére a természetben (és a fotózásban) leli örömét. Hogy miért? Az okot legkedvesebb költőm, Áprily Lajos csodálatosan szedte versbe. "Ámulni még, ameddig még lehet,/ amíg a szíved jó ütemre dobban,/ megőrizni a táguló szemet,/ mellyel csodálkoztál gyerekkorodban./ Elálmélkodni megszokottakon:/ az andezitre plántált ősi váron,/ virágokon, felhőkön, patakon,/ az azúrban kerengő vadmadáron,/ a csillagon, ha végtelen terek/ hajítják át a késő-nyári égen./ S ámulva szólni: Most voltam gyerek./ S vén volnék már – s itt volna már a végem? /" ( Remélem, hogy lesz még időm a természet néhány csodájának felfedezésére.)

2012. október 29., hétfő

Ködös képek

Szomorkás arcát mutatta az ősz a tegnapi mátrai kirándulásunkon, amely azért a ködszitálásban is szép volt.6 megjegyzés:

 1. A köd egy igazi nagy varázsló, ezt a fotósorozatod is remekül szemlélteti.
  Nagyon szépek, misztikus hangulatot sugároznak. Számomra (ha választani kellene) az ötödik és az utolsó tetszett a legjobban :)

  VálaszTörlés
 2. Szépek ezek a ködös képek. Azt hiszem az év hátralévő részében lesz alkalmunk ködöt fotózni. Kár, hogy az ember hangulatát negatívan befolyásolja.

  VálaszTörlés
 3. Rám nem hat negatívan a köd!A képeidet nézve,szinte érzem a nedves,ködszitálós őszi erdő illatát!Szépek lettek!

  VálaszTörlés
 4. Gyönyörű az őszi erdő és nagyon szépek a fotóid. :)

  VálaszTörlés
 5. Nagyon tetszenek a ködös fotóid! Akármilyenek a körülmények, Te kihozod a szépet a természetből!

  VálaszTörlés
 6. Mindnyájatok kedvező véleményét köszönöm. Valamikor eszembe sem jutott ködben fényképezni, újabban keresem az ilyen alkalmakat. Örülök, hogy átjön a hatás.

  VálaszTörlés