KEDVES LÁTOGATÓ! ÜDVÖZLÖM ÖNT! NEVEM

Saját fotó
Lakhelyem: Szigetmonostor és Tura, Pest megye, Hungary
Nyugdíjas vegyészmérnök vagyok, aki öregségére a természetben (és a fotózásban) leli örömét. Hogy miért? Az okot legkedvesebb költőm, Áprily Lajos csodálatosan szedte versbe. "Ámulni még, ameddig még lehet,/ amíg a szíved jó ütemre dobban,/ megőrizni a táguló szemet,/ mellyel csodálkoztál gyerekkorodban./ Elálmélkodni megszokottakon:/ az andezitre plántált ősi váron,/ virágokon, felhőkön, patakon,/ az azúrban kerengő vadmadáron,/ a csillagon, ha végtelen terek/ hajítják át a késő-nyári égen./ S ámulva szólni: Most voltam gyerek./ S vén volnék már – s itt volna már a végem? /" ( Remélem, hogy lesz még időm a természet néhány csodájának felfedezésére.)

2011. február 16., szerda

Egy év mérlege

Egy éve indítottam el a blogomat. Ezalatt 169 bejegyzést tettem, melyeket 1186 fotóval illusztráltam.
Ezideig 23-an tiszteltek meg azzal, hogy állandó olvasómként regisztráltak. Ezúton is köszönöm nekik a bizalmat! A blog üzemeltetője május óta jelentet meg statisztikát a naplómról. Néhány adat ebből: megtekintések száma 5655, Magyarország mellett összesen 9 országból. A legsikeresebb bejegyzések: Darázs hozta pók 190 megtekintés, Cukormáz 180 - ezek többsége valószínűleg cukrászkodók rákereséseiből :)- és Madáretetőm vendégei 153 megtekintés.
Szerény számok, de elég bíztatóak ahhoz, hogy folytassam a fotónaplót. Nem utolsó sorban azért, mert engem szórakoztat...

6 megjegyzés:

  1. Engem is szórakoztat, úgyhogy csak így tovább!
    Még nem mondtam, hogy mennyire tetszik ez a farkas az új fejlécben... pedig nagyon.
    Boldog szülinapot kívánok a blogodnak (és neked, és minden olvasódnak)!

    VálaszTörlés
  2. Megkerestem a szongáriai cselőpókot, mert nem emlékeztem, hogy a "Darázs hozta pók" bejegyzést láttam már. Tényleg, nagyon érdekes, de közben arra is rájöttem, hogy még sok szép fotódat nem néztem meg, úgyhogy igyekszem bepótolni.
    Holnap megyek a Naptáradért, arra is nagyon kíváncsi vagyok.

    VálaszTörlés
  3. stiglincnek: köszönöm bíztatást és a jókívánságodat, na meg a farkasom dícséretét is!

    VálaszTörlés
  4. jenőnek: talán a felidézett gyermekkori emlék teszi érdekessé. Remélem, találsz neked tetsző képeket a blogban és a naptárban egyaránt.

    VálaszTörlés
  5. A blogodban és naptáradban, amelyet ma köszönettel átvettem, tulajdonképpen minden kép tetszik, mert jól válogattál, a kérdés csak az marad, hogy melyek a legjobbak!

    VálaszTörlés